Anton i London

Anton i London

Fredagen den 13:e var jag i London? Varför? Hur har det med mitt projekt att göra? Jo, jag var i London på en indiespelsmässa som heter EGX Rezzed för att träffa och nätverka med andra streamers, spelutvecklare och företag. Dagen bestod av otroligt intressanta möten med spelutvecklare. Där de visade upp deras passion, deras spel. Vilket var otroligt häftigt att se vad som kommer att dyka upp i framtidens spel. Jag spelar inte indiespel särskilt ofta men detta har öppnat nya dörrar för nya möjligheter för mig som twitch streamer, att utforska och kunna hjälpa varandra. Jag får chansen att prova på nya outgivna spel och ge dem feedback och båda parter får “gratis” marknadsföring. Denna öppnade upp en helt ny värld för mig. Jag vet inte exakt vart min plats i denna världen är men jag är säker på att “här vill jag vara” just nu fokuserar jag på min kanal och min stream, men vad det leder till i framtiden har jag ingen aning om men jag är taggad och förväntansfull på vad som gömmer sig bakom alla dörrar. Jag fick också många tips och tricks för just min utveckling av min kanal av en god vän.

En del i min Londonresa var att jag fick träffa min bästa vän som också är streamer. Vi träffades genom twitch och båda två spelar The Sims 4. Vi höll min resa hemlig tills vi gjorde en överraskning stream för hennes och mina tittare på twitch hemma hos henne. Vilket var otroligt kul! Streamen bestod av många skratt och jag bjöd på svenskt godis. Kolla Här!

Det jag tar med mig av denna resan är hur otroligt mycket en resa kan ge energi att skapa, att finna nya idéer. Nätverkandet tycker jag är både roligt och givande. Jag kom verkligen hem med 2000 nya idéer som jag nu försöker sortera och ta vara på!

Share this: