Att rita rörelse

Att rita rörelse

Hej, jag heter Emma Larsson och mitt projekt går ut på att jag ska lära mig animera och utveckla min konst. Förhoppningen är att jag ska kunna ta det vidare, utbilda mig och sen i framtiden kunna jobba med det. Jag vill gärna hyperfokusera på något jag kan, men sen utveckla det och utmana mig i det jag redan kan. Målet är att utvecklas och känna att jag blivit bättre på det jag gör. Samt att få klart filmen jag jobbar med. Det roligaste med projektet är att animera och se hur det fungerar, se att jag utvecklas och att märka skillnad från det att jag började på kaos gentemot hur det är nu, efter tre månader. Jag håller nu på att animera en musikvideo. Dessutom söker jag in till skolor inom digitalt skapande.

Här kan ni spana in min portfolio: emmaginative

Share this: