Hej, jag heter Lina Öman och mitt projekt heter Bubbla & Co Städservice. Det innebär att jag ska starta eget inom städ.

Jag gillar att göra rent, städa och göra i ordning. Till min hjälp har jag en städmaskin som jag använder när jag städar. Jag vill kunna jobba med specialstäd av enskilda möbler, bilar, mattor och kontor även efter Kaoskompaniet, och allra helst kunna ha det som huvudsaklig inkomstkälla. Det absolut roligaste är att jämföra före- och efterbilder och se resultatet! Och få en nöjd kund såklart!

Det som skiljer Bubbla från andra dammsugare och städmaskiner är att jag inte använder några konstiga kemikalier eller starka medel. För att dammsuga exempelvis mattor, soffor, sängar och få bort päls och damm använder maskinen vibrationer, sug och en roterande borste. Till vattentvätt använder jag antingen syresatt vatten via maskinen, alkaliskt vatten, grönsåpa eller ättika. Med detta blir det rent på de allra flesta ytor, och jag slipper stå i ett hav av starka kemikalier med döda fiskar och dödskallar på etiketterna. Det är snällare mot mig, dig, naturen och ytorna som rengörs.  Maskinen jag använder har dessutom en vattentank istället för en traditionell dammsugarpåse. Det har många fördelar, bland annat att det inte blir en massa soppåsar som ska brännas och det blir minimalt med partiklar som far ut från maskinen, så bra för allergiker. Vatten binder damm och smuts, vilket gör att allt fastnar i vattnet och det slipper bli stopp i påsen för att den är full. Det blir heller ingen ”dammsugarlukt” som förpestar rummet. Istället kan jag lägga i doftextrakt som citron, apelsin, lavendel, pepparmint och eucalyptus, eller så kanske man inte vill ha någon lukt, det är okej det också.

Ni hittar mig på: http://www.bubblaco.se där ni se priser, kontaktuppgifter och vilka tjänster jag erbjuder. Vill ni följa mitt arbete kan ni spana in mig på Facebook

Share this: