Dra mig baklänges – en succé på Vidablick

Dra mig baklänges – en succé på Vidablick

Den 8 juni genomförde vi Hannes, Neah, You, Karin och Cezary vårt grupp- projekt ”dra mig baklänges” på Vidablick. Det blev en fantastisk nostalgitripp med allt från allsång till musikquiz. 

Vi var på plats redan kl 11:00 för att rigga, testa ljud, duka och förbereda. Kl 14:00 öppnades dörrarna och pensionärerna började strömma in.

Totalt kom 55 st. personer + personal och det var fler än vad vi någonsin kunnat ana. Vi började med att servera kaffe, te, saft och kaka till de som önskade och när det var klart så drog festen igång. Inledningen blev roliga och minnesvärda klipp från SVT´s öppet arkiv med bland annat Hasse och Tage. Efter många härliga skratt var det dags för musikquiz med 7 st. frågor. Vi fick lyssna på musik från Evert Taube och Ulla Billquist för att nämna några. Totalt var det 12 personer som hade alla rätt och applåderna ville aldrig ta slut.

Avslutningsvis blev det en härlig allsång med bland annat O store Gud, ovan där, änglamark och sov på min arm. Ju längre tiden gick ju högre ljöd musiken. Till vår hjälp hade vi Fredrik som spelade key board och Karin som sjöng.

Tack till Vidablick som lät oss genomföra vårt projekt. Tack till alla som kom, tack till personalen som var så hjälpsamma och tack till Fredrik som hjälpte oss med teknik och musik.

Vårt mål var att förgylla vardagen för  pensionärerna på Vidablick och det tror vi faktiskt att vi gjorde!

 

Share this:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.