Från Kaos till Nu

Från Kaos till Nu

Hej, jag heter Matilda Olsson och mitt projekt gick ut på att göra ett event.  Det blev ett öppet hus där gamla och nya kaoskompanister fick visa upp vad de gjort på Kaos och vad de gör idag. Syftet med eventet var att visa allmänheten vad Kaoskompaniet är för något och varför det är så viktigt för oss ungdomar. Ge alla som var på besök möjligheten att få se vad som sker innanför de här dörrarna under en dag. Även visa hur mycket vi ungdomar älskar och brinner för den här platsen. Här får vi vara de vi är och göra det vi vill!
Jag valde mitt projekt för att jag studerade hotell och konferens på gymnasiet och jag känner att jag vill utvecklas mer inom det. Om jag får göra ett eget event så kommer jag lära mig massor och kan dessutom ha det på mitt CV. 
Det allra roligaste med mitt projekt var nog all glädje mellan oss Kaoskompanister under eventdagen. All glädje och lycka av att vara tillbaka på Kaos och att vi alla kämpar för samma sak. Kaoskompaniet bara måste få finnas kvar! 

Eventet genomfördes den 22 november 2018. Vill du ta del av innehållet så finns det här http://www.kaoskompaniet.se/frankaostillnu

På bilden spelar vi spelet OhNo, som är utvecklat av en gammal Kaoskompanist Rasmus Appelros. Spelet är en parodi på UNO. 

Share this: