Håll Blekinge Rent!

Håll Blekinge Rent!

Hej! Vi kommer från Kaoskompaniet grupp 13 och är lokaliserade i Blekinge! Just nu gör vi ett gemensamt projekt som ska göra världen lite bättre. Därför har vi tilldelat oss själva uppgiften att hjälpas åt att tillsammans städa upp i vårt vackra län för att naturen och alla som vistas i den ska få en trevligare och ännu vackrare miljö! En del av vårt projekt är även att uppmuntra våra medmänniskor att göra detsamma.

Håll utkik på sociala medier, Facebook och Instagram
där ni kommer få följa vad som händer i projektet under v.15. Vi kommer publicera event där vi bland annat kommer uppmana allmänheten att hjälpa till att plocka skräp. Vi kommer också ha en informationsserie som heter ”visste du att” där ni som följare kommer bli lite smartare när det gäller plaster och plasters påverkan på djur och natur.

Så häng med och bidra du också, alla kan inte göra allt, men alla kan göra något 🍀🐳🌱🌏

Här kan du hitta länkar till eventen på Facebook:
Torsdagen den 11/4 kl. 10: 00
Fredagen den 12/4 kl. 13:00
Du behöver inte ansluta till Ronneby för att delta i eventet, utan du kan plocka skräp var som helst. Klicka i kommer om du kan tänka dig att plocka skräp, om så bara för en stund. Fota gärna och lägg upp på sociala medier, Facebook och Instagram med #hallblekingerent 

Hoppas många hakar på! jag är på, är du?

DELA GÄRNA 🍀🐳🌱🌏

Share this: