Kaoskompaniet 2019-2021

Kaoskompaniet 2019-2021

Vi har den stora glädjen att berätta att Kaoskompaniet fortsätter två år till med finansiering från Arbetsförmedlingen och Ronneby Kommun fr.o.m februari 2019 t.o.m december 2020.

Den 11 februari startade vi vår första grupp, nästa grupp startar den 1 april, och nej, det är inget aprilskämt 😊vill du börja däremellan så går det också jättebra! Hör gärna av dig så kan du komma på ett studiebesök innan om du vill.

På KAOSKOMPANIET har du möjlighet att jobba med ett projekt du väljer själv. Det kan vara något du brinner för, något du vill testa eller kanske något du aldrig gjort förut, du väljer själv. Eller så har du ingen aning om vad du vill göra, då hjälper vi dig att komma på en idé.

Vi garanterar dig ett projektkontor med fantastiska jobbarkompisar där du får tillgång till arbetsplats, dator, kaffe och ett grymt nätverk. Vi vet att du på ett fruktansvärt kul sätt kommer öka dina möjligheter till anställning, eller vad ditt nästa steg kan tänkas bli. Och nej, det finns ingen hake J

Är du under 30 år och tycker att detta verkar roligare än det du gör just nu? tveka inte att höra av dig, vi bjuder gärna på en fika och berättar mer.

Ring eller smsa 0733-170383 eller 0721-728777, alla som svarar heter Anna 😎

Det går också att maila till hej@kaoskompaniet.se

Hoppas vi ses!

Share this: