KAOSNEWS! Är semestern slut snart?

KAOSNEWS! Är semestern slut snart?

Projekten är avslutade. Alla deltagare har åkt hem och har sommar. Jag sitter och klurar på vad det sista jag skriver här kan vara innan jag också tar sommar. ”Tack” låter för enkelt. ”Tack så mycket” är samma sak, man lägger bara till ” så mycket”. Jag tror inte att det finns något ord som kan beskriva hur tacksam och glad jag är för min tid här på Kaoskompaniet.

Jag kan verkligen rekommendera Kaoskompaniet till alla som vill testa på något nytt eller kanske är lite vilsna. Alla som vill jobba med något dom älskar med de härligaste människorna du lär träffa.

Känner ni er träffade av detta så är ni mer eller mindre redan Kaoskompanister. Nästa grupp startar den 4:e september, hör av er så gör vi er till officiella Kaoskompanister.

Ni behöver vara mellan 16-24 år och vara inskrivna på Arbetsförmedlingen för att vara med här. Det behövs också godkännas av AF.

Vill ni veta mer så kan ni höra av er till någon av Annorna som finns här på kontoret.

Anna Campbell Midenhag – 0721-728777

Anna Söderberg – 0733-170383

Undra vad de blir för projekt som startar i september? Filmprojekt? Föreläsningar? Sy kläder? Spela in EP? Det kanske finns någon därute som vill försöka bygga en bil som går på saltvatten? Jag kan inte vara mer nyfiken. Alla projekten ska stalkas!

Är semestern slut snart så att Kaoskompaniet kan dra igång igen?

Signing off

Alexander Lewin

Share this: