Karna Levin Art

Karna Levin Art

Hej! Mitt namn är Karna Levin och mitt projekt handlar framförallt om konst. Jag har utvecklat mig inom olika områden och göra det till en vana att varje dag sätta mig ner och skapa. Låta fantasin flöda och få ut mina känslor, att ventilera med hjälp av konsten. I mitt projekt har jag också velat testa nya saker, och det har jag verkligen gjort. Jag har testat att skapa digitalt och jag har precis börjat måla med akryl. Jag har dessutom haft två utställningar, en på Creative Coast Festival i Karlshamn och en på Litorina Folkhögskola som pågår fram till den 27 juli.

Jag valde mitt projekt för att jag alltid har tyckt om konst, redan på dagis ville jag bli konstnär. Mina vänner och föräldrar har alltid uppmanat mig att vara lite galen och det vill jag fortsätta vara. Om jag inte får måla så är det inte kul. Och det är inte ofta man kan ha så roligt på ett vanligt jobb som jag har haft här på Kaoskompaniet.

Det roligaste med mitt projekt har varit att få vara runt så många fantastiska människor som kan så mycket och som inspirerar en. Och som gör dagarna gladare, vi har blivit lite som en familj, vi stöttar varandra.

Jag vill leva på konst, och det kanske ligger långt fram men detta är en start. Men jag har velat att folk ska få se det jag gör, och här är det väldigt öppet. Att få visa det jag kan och att i framtiden få ha detta som ett jobb, det hade varit en dröm.

Share this: