Mums, mindre socker

Mums, mindre socker

Hej, jag heter Hanna Andersson och mitt projekt heter Mums, mindre socker. Jag är själv diabetiker och vet vad socker gör med kroppen.  Mitt projekt går ut på att dela med mig av både vanliga recept och de med lite mindre socker och som ni gärna får ta del av. Jag vill gärna nå ut med ett smartare sätt att äta kakor, utan att känna att man har varit onyttig när man exempelvis försöker gå ner i vikt eller gå på någon diet.
På gymnasiet gick jag bageri och konditori där jag har lärt mig ganska mycket inom bakning, så jag vill gärna också dela med mig utav dessa kunskaper. Genom att jobba med mitt projekt har jag också blivit snabbare på tangenterna och det känns fint att kunna skriva det i sitt CV.
Nedan hittar ni länken där jag samlat alla mina recept, hoppas det smakar!

Share this: