Projekt Aenora Art

Projekt Aenora Art

Jag heter Nellie och jag jobbar med projektet Aenora Art.

Aenora Art är ett samlingsnamn för alla mina idéer och konstprojekt, och idén föddes ur min stora kärlek för att rita. Jag är en hopplös dagdrömmare och ett hängivet fantasy fan som har ritat hela livet, så det var egentligen helt naturligt för mig att välja ett projekt som hade med det att göra.

Själva projektet går ut på att jag ska utveckla mina visioner och mitt ritande både för min egen skull, men också för att andra i framtiden ska kunna ta del av min konst. Jag har hittills inte lagt ut mina verk så att andra kan se dem (jag är väldigt självkritisk) men min tid på KaosKompaniet har gett mig självförtroende att försöka våga dela med mig.

Jag jobbar i huvudsak digitalt och helst med min Cintiq ritplatta i programet Autodesk Sketchbook pro, men bär med mig både ritblock och min lilla tab platta ifall jag får inspiration. Vilket jag får ganska ofta.

Mina motiv är fantasyinspirerade karaktärer och jag trivs när jag får experimentera med färger, highlights och texturer. Jag skulle beskriva mina karaktärer som semi-realistiska med långt hår och nästan lite alviska- eller alienliknande drag.

Jag lägger för tillfället ut mina verk och idéer på instagram, men jag hade tänkt att expandera ut på andra sociala plattformar i framtiden när jag känner mig lite säkrare och har lite mer innehåll.

Om man är nyfiken på mitt projekt kan man gå in på min instagram @aenora_art där man får följa vad jag gör :)!

Share this: