Roll for damage

Roll for damage

Hej, jag heter Sanna Brorsson och mitt projekt går ut på att göra egna rollspelstärningar för att använda när jag spelar till exempel Dungeons and Dragons, och andra rollspel. Jag valde det för att jag är ganska ”nördig” när det gäller att göra saker själv, gillar att spela rollspel och pyssla. Det verkade helt enkelt vara en kul och lagom nischad utmaning! Målet är att göra egna tärningar som går att både använda och sen även sälja, som en hobbyverksamhet. ”The big reveal” är det absolut roligaste – när jag tar ut tärningen ur formen och ser resultatet! Jag gjuter i resin, en sorts flytande plast, och formarna gör jag själv i silikon.

Jag har också fått hjälp av 3D-labbet som finns här på Soft Center. Johan och Anders har hjälpt mig att skriva ut prototyper på tärningar som jag sedan använder för att göra mina egna formar. Just nu sitter jag och skapar mina egna modeller i programmet Autodesk Fusion 360 som är ett 3D-modelleringsprogram. Efter det 3D-printas modellerna efter mina egna ritningar och det är riktigt häftigt.

Är du nyfiken på det jag gör och vill veta mer går det bra att kontakta mig på mail: sannapanna(at)me.com

Share this: