Se på mig nu

Se på mig nu

I detta filmprojekt skriver jag om hur stor roll en förälder har i ett barns liv, och hur stor påverkan den har för hur barnets liv kommer att formas. Jag skriver om problem som många upplever bakom stängda dörrar, sånt som ingen ser för att vi är så bra på att dölja. Och jag skriver för alla dom som jag har pratat med, om hur det är att växa upp med föräldrar som dricker, föräldrar som misshandlar sina barn mm. Jag skriver av egna erfarenheter,  men jag hade turen att min mamma var så stark och tog hand om mig och min storebror.

När kriget i Jugoslavien kriget bröt ut var mamma tvungen att flytta från land till land för att tillslut komma till Sverige för att vi ska ha ett bra liv. Men fortfarande idag ser jag det på min storebror, fortfarande idag ser jag det på min mamma att vissa saker kommer aldrig vara detsamma.

Share this: