TOLTSE OCH ÖNSKESTJÄRNAN

TOLTSE OCH ÖNSKESTJÄRNAN

 

När jag började på Kaoskompaniet hade jag redan börjat med ett projekt, nämligen en barnbok. Under hela sommaren har jag arbetat med den, både författat och illustrerat, och när jag kom hit i september så var den delen av arbetet redan klart. Men som projekt finns det fortfarande mycket att göra. Mitt mål är helt enkelt att få boken utgiven, antingen via ett förlag eller på egen hand. Det innebär ganska mycket research, kontaktsökande och redigering. Min dröm är att bli författare för barn och ungdomar och jag hoppas att det här kan vara ett steg på vägen. Ni kan följa mitt arbete på Kaoskompaniets hemsida eller facebook-sida.

Kolla på videon här nedan för att få mer kontaktinfo och för att se lite svar på frågor.

Share this:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.