Vill du hänga med på Kaoskompaniets sista resa för i år?

Vill du hänga med på Kaoskompaniets sista resa för i år?

Vet du inte vad du ska göra i höst? eller känner du någon som inte har något att göra? Då kanske Kaoskompaniet kan vara något? Vi startar en ny grupp den 10 september och efter det går det att börja när som helst.

Kaoskompaniet erbjuder dig som är under 25 år och inskriven på arbetsförmedlingen att under tre månader jobba med vad du vill! Du kan välja att tillsammans med oss utveckla en idé du redan har, eller så kommer vi på något tillsammans utifrån dina intressen och önskemål. Vi fixar kontor, utrustning och vad du nu kan tänkas behöva. Vi kan garantera dig att du på ett snabbt och fruktansvärt kul sätt kommer att öka din möjlighet till anställning eller annan inkomst. Så ställ dig frågan: Verkar det roligare än det jag gör nu? I så fall … ring/sms:a 0733-170383 eller 0721-728777, alla som svarar heter Anna. Vi bjuder gärna på fika och berättar mer.

Här kan du ta del av några av de projekt som genomförts på Kaoskompaniet: Gjort musik till dataspel, skrivit story och illustrerat zombieserier, skapat esport event, föreläst om psykisk ohälsa, byggt miljöer i minecraft, skrivit böcker, gjort prototyper på robotar, utforskat taiwanesiskt bubbelte, testat röstskådespeleri, tecknat manga, lärt ut dans, gjort progressive house musik, drivit en medieredaktion, skrivit HBTQ sagor för barn, bakat tårtor, byggt monsterhögtalare, tagit fram undervisningsmaterial för sexualkunskap, arbetat med grafisk formgivning, mixat musik, byggt en webb, testat digital hemtjänst, startat och drivit en podd, färdigställt ett brädspel, skrivit en barnbok, tillverkat en app, startat youtubekanal, haft konstutställning, recenserat spel, recenserat tvserier, lärt ut bridge till unga, lärt mer om programmering, skrivit musik, gjort film, skrivit filmmanus, utvecklat skills i CS:GO, sytt kläder. Här kan man göra vad man vill, så länge det är lagligt.

Anna 0721-728777 eller Anna 0733-170383

hej(at)kaoskompaniet.se

 

Share this: